Jäsenille!

Työnjaot pidetään 8:45 ja 13:00. Työnjaossa pääset parhaiten mukaan päivän töihin. Keittiö- ja toimistoyksiköillä on työnjaot samaan aikaan. Jos et pääse työnjakoon, voit valita työnjakotaululta vapaaksi jääneitä töitä. Aina löytyy tekemistä!

Haluatko päivystää respassa? Toimiston yksikkökokouksissa sovitaan aina seuraavalle viikolle klo 8-9 respavuorot. Pyrimme siihen, että respassa olisi koko ajan joku työskentelemässä.

Viikon aikana tapahtuu

Kaikki palaverit ja kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille.

Siirtymätyöryhmä maanantaisin klo 9.00. Siirtymätyöryhmässä etsitään siirtymätyönantajia ja ollaan heihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostilla. Tavoitteena saada Tikkurilan klubitalolle siirtymätyöpaikkoja. Siirtymätyöryhmä haastattelee ja valitsee siirtymätyöntekijät.

Talokokous pidetään parittomilla viikoilla, joka toinen kerta maanantaisin klo 10.15 ja joka toinen kerta tiistaisin klo 10.15. Talokokous on paikka päästä vaikuttamaan ja osallistumaan päätöksen tekoon. Talokokouksessa keskustellaan Tikkurilan Klubitaloon liittyvistä asioista etukäteen kootun esityslistan pohjalta.

Vapaa-ajan toimikunta kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 11.00. Vapaa-ajan ryhmä suunnittelee jäsenille vapaa-ajan toimintaa.

Työvalmennusryhmä kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 13.15. Jos ajatus joskus siirtymätöihin lähtemisestä kutittelee sinua vähääkään, on ryhmä juuri sinulle! Työvalmennusryhmän kevään aikataulun ja ohjelman löydät klubitalolta toimiston ilmoitustaululta.

Tavoitetori kokoontuu parittominen viikkojen keskiiviikkoina klo 13.15. Tavoitetorilla keskustellaan ryhmässä omista tavoitteista ja siitä miten niitä kohti edetään.

Yksikkökokoukset toimistoyksikössä ke klo 11.00 ja keittiöyksikössä to klo 13.00. Kokouksissa keskustellaan, arvioidaan ja suunnitellaan yksiköiden töitä, yhteisiä käytäntöjä ja arjen sujuvuutta.

Lehtiryhmä kokoontuu torstaisin klo 11.00. Lehtiryhmä suunnittelee ja toteuttaa Tiksin Klubilehteä.